MÁME DRUHÝ VRH - ŠTVORLÍSTOK :-) / We have a second litter - QUATREFOIL

17.03.2014 17:29

27.2.2014 sa nám narodil štvorlístok šteniatok- jedna fenka a traja psíkovia zo spojenia našej Lariky (Lady Jay Slovak Base) a Roya (Garden Star´s Royal Legend- HU).

27- th of February 2014 at our kennel second litter was born - quatrefoil of puppies - one girl and three boys. We have used the same fusion like the first time - our Lara / Lady Jay Slovak base / x Roy / Garden Star´s Royal Legend /

 

Rodičia šteniatok sú výstavne aj poľovne úspešní , šteniatka majú vynikajúci potenciál vo výstavnom a poľovnom smere. Neznamená to však, že to od nových majiteľov budeme požadovať. Pokojne nás kontaktujte aj v prípade, že máte záujem o šteniatko írskeho setra ako o rodinného spoločníka a miláčika. Najdôležitejšie pre nás je, aby sa mali v nových domovoch dobre. Výstavné tituly sú len čerešničkou na torte.

The parents are very successful show and gun dogs, these puppies have a great potential for shows and huntings also. This does not mean we will ask a new owners for results. If you are decided feel free to call us for irish red setter pup like family member or sweetheart. The most important thing for us is the happiness of our puppies in new homes. Show results are only icing on the cake.

    Dobré odozvy dostávame od majiteľov šteniatok z prvého vrhu.  Veľmi si to vážime.  Veľmi nás to povzbudzuje v chovateľskej práci a zároveň aj zaväzuje.

We are getting good feed back from new owners of our first litter puppies. We very appreciate any message from them. This is very encouraging for us and a great commitment in same time.

 

Váš záujem o šteniatka je vítaný na: https://www.wildshamrock.com/kontakt/

Feel free to visit us at :  https://www.wildshamrock.com/kontakt/

 

 Beata & Ladislav